Bulgurul este rezultatul prelucrarii mai multor tipuri de grâu cu bob dur. Boabele sunt tratate la abur, apoi uscate și macinate la o granulație mare. Astfel, se obține un produs ușor de integrat în rețete. Se gătește relativ repede, fierbându-se scurt sau înmuindu-se în apă caldă sau rece.
Fulgi de ovăz. Conțin fibre alimentare şi carbohidraţi. Au o consistență uşoară, dar sunt, în același timp, foarte săţiosi, hrănitori şi uşor digerabili. Pot fi consumaţi cu lapte, miere sau fructe.
Fulgi de ovăz. Conțin fibre alimentare şi carbohidraţi. Au o consistență uşoară, dar sunt, în același timp, foarte săţiosi, hrănitori şi uşor digerabili. Pot fi consumaţi cu lapte, miere sau fructe.
Rondele din orez cu ierburi pentru o gustare rapidă, excelentă! Sunt produse natural, pastrând intacte toate proprietățile nutritive ale bobului de orez.