Produse noi

THE KING OF SCOTS 0,7L BLENDED 40%

Pret 45,00 lei
Availability: Out of stock

Păstrând aceeaşi reţetă din 1886, The King of Scots captivează şi astăzi cu fiecare degustare. Master Blender-ul Fred Laing alege manual butoaiele în funcţie de caracteristicile particulare ale acestora şi le armonizează la perfecţiune pentru a obţine un blend elegant şi complex, excelent echilibrat. Blendul este învechit trei ani în butoaie din lemn de stejar, unde îşi conturează frumos personalitatea, pentru ca apoi să se prezinte mândru în pahar. Savuraţi The King of Scots simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail.

Notele degustării:

Miros: Nuanţe bogate de caramel, condimente, accente citrice şi note fine de lemn dulce.

Gust: Arome dulci de fructe zemoase, nuci, caramel, seminţe rumenite şi vanilie. 

Finish: Dulceag, condimentat.

Culoare: Auriu.

THE KING OF SCOTS 1L BLENDED 40%

Pret 64,00 lei
Availability: Out of stock

The King of Scots Blended whisky este un sortiment creat dupa o reteta veche ce dateaza din anul 1886. Fred Laing este Master Blenderul casei Douglas Laing; acesta selecteaza cu mare atentie butoaiele ce vor intra in compozitia blend-ului. Ulterior, blend-ul este invechit timp de trei ani in butoaiele de stejar seletionata, unde isi desavarseste aromele caracteristice.

Caracterstici organoleptice:

Miros: Caramel, lemn dulce, citrice, condimente

Gust: Dulce si fructat     

Culoare: Aurie

Finish: Dulceag, cu note de condimente

DRAMSYLVANIA 0,7L WHISKY BLENDED

Pret 122,00 lei
Availability: Out of stock

Dramsylvania whisky – un blended Scotch Whisky care se adreaza gusturilor din Romania

Fabricat in Scotia, dupa o reteta creata special de un grup de scotieni care au vizitat Transilvania in 2014, in compozitia sa intra cel mai bun malt de orz si cea mai pura apa scotiana.

Un amestec de whisky usor de acceptat de aproape toate gusturile, ce se poate servi simplu sau impreuna cu apa minerala sau chiar Coca Cola.

Tara de provenienta: Scotia

Volum alcoo; 40%